Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Julbord

Av Pink Ozzy - 29 augusti 2009 16:02

Nej, nu måste jag försöka muntra upp dig lite. Mej också för den delen.  


I Irak blir fångarna torterade genom att tvingas äta griskött, dricka brännvin och hålla på med diverse sex.

I Sverige kallar vi dett för julbord.En neger var på stranden och promenerade med sitt barn. Barnet frågade:

- Pappa, får jag hålla i din snopp?

- Ja, men håll dig i närheten.Att gå på krogen för en ensam tjej kan ha sina sidor. Oftast är det som att titta i en redan öppnad chokladask, d v s alla godingar är tagna och det finns bara några spritfyllda äckel kvar i hörnen.Förresten sägs det att kondomer ger säker sex. Skitsnack, jag har gått på men en i två veckor utan att få sex.Har du hört om bögen som fick sparken från jobbet? Han var spermadonator och hade börjat dricka på jobbet.Kalle och Britta låg i sängen och Kalle hade redan fått in ett finger i henne. Lite blygt frågade han om han fick stoppa in ett till. Då tittade Britta upp och frågade:

- Varför det? Ska du busvissla?Två småungar, Ida och Kalle, stod framför en porrbutik. De tittar storögd och så säger Kalle:

- Min står

- Min står också säger Ida.

- Din kan väl inte stå, säger Kalle

- Kan den visst. Den står vidöppen.


Så, nu hoppas jag att du skrattar lite.


 
ANNONS
 
Ingen bild

ET

29 augusti 2009 21:06

Dom var inte dåliga!!Hahaha!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se