Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Inlagda gurkor

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2009 15:11

Vem är det idag som lägger in gurkor själv? Då menar jag att odla dom, plocka dom, skära dom i smala skivor och röra till en inläggning på vatten, ättika och socker. Bara att få till inlägningen, d v s at röra tills allt socker har löst upp sig kan få en att bli tokig.

Men vem gör det idag? Hade lite brist på gurkor från senvintern fram till nu p g a dålig skörd föra året. Då köpte jag mig olika burkar färdiga gurkor. Smörgåsgurkor, saltkurka, Felix, Ica mm men inget var så gott som de egna gurkorna. 

Kanon på t ex leverpastej.


 
ANNONS
 
Diana

Diana

24 augusti 2009 22:16

jag vet ett par uppe i nordland som jag hälsade på för ett tag sedan. De va väldigt gammelmodiga ^^ De hade gjort egna sådana saker och en sak som jag reagerade på, fast som jag inte är säker på att det är så vanligt.. det va att de sockrade makaronerna innan de åt :P

http://ohsolitude.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se